NAŠA VIZIJA
 
Sačuvati kulturni indentitet i promovirati razumijevanje svijeta.
 
NAŠA MISIJA
 
Povezivanje hrvatskoga naroda u Sjevernoj Americi sa najboljim informativnim i zabavnim programima iz njihove domovine.
 
TKO SMO MI
 
HrvatskaTV Amerika je podružnica u potpunom vlasništvu EURO World Network, Inc.; Ekskluzivni zastupnik ove Medijske kuće za Sjevernu Ameriku; odgovorna za njihov sveukupni Marketing i Distributivnu Strategiju medija koje nude.
 
Posvećeni smo tome da našim klijentima i poslovnim partnerima omogućimo samo najbolje preko usluga koje nudimo i preko našeg osoblja, tako što potičemo članove našeg tima da budu kreativni, inovativni i timski orijentirani te da progresivnim zajedničkim radom unaprijede našu kompaniju, našu zajednicu i same sebe.
 
Služimo jedinstvenoj mješavini kultura koje egzistiraju u Sjevernoj Americi.
 
ČIME SE BAVIMO
 
HrvatskaTV Amerika zajedno sa Hrvatskim Medijskim kućama i Pružateljima sadržaja radi na tome da zadovolji potrebu među hrvatskim narodom širom svijeta, da se razvija i održi snažne veze sa svojim kulturnim naslijeđem.
 
Zajedničkim snagama pružamo hrvatskom narodu u Sjevernoj Americi jedinstvenu i dostupnu multikulturalnu vezu sa njihovom domovinom, tako što im nudimo televizijski i radio program vrhunske kvalitete, direktno iz njihove domovine u njihove dnevne sobe - 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.
 
Mi mjerimo svoj uspjeh kroz uspjehe naših Medijskih parntera!
 
EMITIRANJE VAŠEG SVIJETA